För Företag & Föreningar

Vi utför all form av takarbete med lång erfarenhet av servicearbete
& behovsanalyser till företag

Kontakta oss för mer information

Tjänster

Vi utför nyproduktion, renovering, omläggning och service på tak av papp, duk, plåt och tegel.

Varmt välkommen till TAKAB

Vi på TAKAB har lång erfarenhet av takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna men utför arbeten i hela mellansverige.

I koncernen ingår även Falu Plåtslageri som har sitt ursprung i tidigare Anderssons plåt som startades redan 1952!

Genom att ha både takläggare och plåtslagare i samma koncern kan vi samordna arbetet och skapa stort mervärde för de kunder som väljer att anlita TAKAB.

Våra tjänster

VI ERBJUDER

TAKAB har stor erfarenhet och bred kompetens inom omfattande projekt för både papptak, Plåttak och Pannor. Tillsammans med vår kompetenta personal och systerföretag Falu Plåtslageri så är vi starka på marknaden med vår höga kvalité på utförande och högt uppskattad servicegrad.
Vi erbjuder flertalet lösningar och typer av serviceavtal för våra företagskunder, stora som små fastighetsägare väljer oss för vår höga servicegrad med JOUR dygnet runt, alla dagar om året. Vi har specialiserade arbetslag bara för servicearbeten för samtliga typer av tak.
Att byta tak är ett omfattande projekt! Vi har lång erfarenhet och vet vad våra kunder önskar. En kontaktperson hela resan, tydliga tidsplaner & utbildade Takläggare med god serviceanda.
Vi på TAKAB arbetar under samma tak med vårt systerbolag Falu plåtslageri. Detta gör oss väldigt flexibla och leveranskraftiga tillsammans, med möjlighet att ta fram alla tänkbara lösningar för just ert tak.
Vi vet vikten av korrekt och rätt dokumentation vid omfattande projekt, med moderna affärssystem och lång erfarenhet av kunders kravbild så erbjuder vi en professionell service.
Anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör.

Behöver du hjälp med ditt tak?
Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll.