För privatpersoner

Alla våra kunder har olika behov när det är dags för renovering.
Vi hjälper er till rätt lösning.

Läs mer om våra produkter

Tjänster

Vi utför nyproduktion, renovering, omläggning och service på tak av papp, duk, plåt och tegel.

Varmt välkommen till TAKAB

Vi på TAKAB har lång erfarenhet av takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna men utför arbeten i hela mellansverige.

I koncernen ingår även Falu Plåtslageri som har sitt ursprung i tidigare Anderssons plåt som startades redan 1952!

Genom att ha både takläggare och plåtslagare i samma koncern kan vi samordna arbetet och skapa stort mervärde för de kunder som väljer att anlita TAKAB.

Våra tjänster

VI ERBJUDER

Vi monterar och utför samtliga takytor, vi är certifierade och innehar lämplig utbildning för samtliga takarbeten, tryck här för att läsa mer om våra vanligaste takytor.

Unik & Marknadsledande funktionsgaranti i 20 år. I samarbete med våra leverantörer och vår egen utveckling av kvalitetslösningar erbjuder vi skriftliga garantibevis till samtliga takrenoveringar på 20 år.

Att byta tak är ett omfattande projekt! Vi har lång erfarenhet och vet vad våra kunder önskar. En Kontaktperson hela resan, Tydliga tidsplaner & Utbildade Takläggare med god serviceanda.
Vi på TAKAB arbetar under samma tak med vårt systerbolag Falu plåtslageri. Detta gör oss väldigt flexibla och leveranskraftiga tillsammans, med möjlighet att ta fram alla tänkbara lösningar för just ert tak.

Som ägare av privat bostad har du möjlighet till 30% ROT-avdrag på all arbetskostnad, vi sköter hela ansökan till skatteverket åt er. I samarbete med Handelsbanken erbjuder vi även möjlighet till att delbetala er takrenovering, Vi hjälper er med en snabb & enkel ansökan på plats.

All anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör.

Behöver du hjälp med ditt tak?
Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll.