Kollektivavtal & välutbildad personal

TAKAB grundades 2004 av Jon Onsbacke som fortfarande är ägare och VD för företaget. Vi på TAKAB har lång erfarenhet av takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna men utför arbeten i hela mellansverige. I koncernen ingår även Falu Plåtslageri som har sitt ursprung i tidigare Anderssons plåt som startades redan 1952! Genom att ha både takläggare och plåtslagare i samma koncern kan vi samordna arbetet och skapa stort mervärde för de kunder som väljer att anlita TAKAB.

Vi jobbar alla efter tre värdeord:
KUNSKAP – TRYGGHET – ENGAGEMANG

Läs vår interaktiva broschyr

Våra takläggare är välutbildade och vi vidareutbildar all kontinuerligt. Bland de många utbildningar takläggarna har gått är de viktigaste: Heta arbeten, TIBs montörsutbildning för tätskikt samt utbildning i ställningsbyggnad och fallskydd. Vi har självklart kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet samt är medlemmar i BI – Sveriges Byggindustrier och Svenskt näringsliv. Våra projektledare är även utbildade sakkunniga inom branschstandard för Taksäkerhet, via Taksäkerhetskommittén.

Det som gör att våra takläggare trivs hos oss är den goda stämning vi har på jobbet som präglas av humor, omtänksamhet och högt i tak. Takläggning är ett variationsrikt arbete eftersom inget tak är det andra likt och detta uppskattar våra anställda som ständigt söker kreativa lösningar för alla typer av tak. Att de anställda trivs är A och O för att vi ska göra ett bra arbete, därför är vi noga med att satsa på och uppmuntra vår personal.

Behöver du hjälp med ditt tak?
Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll.

TAKAB har stor erfarenhet och bred kompetens inom omfattande projekt för både papptak, Plåttak och Pannor.

Jon Onsbacke, Grundare TAKAB

Kompetens & Utbildng

Vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör. Vi har över 10.000 Projekt av erfarenhet tillsammans.

Referenser & våra rekomendationer

Vi ger gärna våra kunder möjlighet att inspireras och kontrollera oss via tidigare arbeten, vi har gedigen dokumentation av tidigare projekt och referenskunder.