Lediga jobb

 

Bli en del i vårt team av takläggare! Förstemontör sökes.

Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att jobba i team och att samarbeta med andra yrkesgrupper? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som anställd? Då ska du söka tjänsten som takläggare hos oss på TAKAB!

Om företaget

Vi på TAKAB är experter på tätskiktslösningar på platta och låglutande tak och har mestadels kommersiella kunder, i Dalarna. Vi har bland annat vunnit upphandlingar med olika kommuner men hjälper även företag, bostadsrättsföreningar och privatkunder. Vi är ett företag som just nu går igenom en tillväxtresa och behöver därför fler montörer till våra team. Vi har nyligen köpt Falu plåtslageri och kan därför erbjuda kunden fler tjänster än enbart takläggning.

Vi söker dig som har erfarenhet av hantverket och därför direkt kan ingå i ett av våra nya arbetslag. Vi tror att du som söker är noggrann och har ambitionen att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Vi tror även att du trivs i team med familjär stämning, för det har vi hos oss på TAKAB. Alla är välkomna att söka och vi vill speciellt välkomna kvinnliga sökanden då vi önskar en jämnare könsfördelning.

Arbetsuppgifter

Takläggning av papp, duk och tegel samt service på tak. Du arbetar i team om två personer och har nära och kontinuerlig kontakt med din projektledare.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av takläggning, gärna på låglutande tak och med papp, duk och tegel. Det är meriterande om du har gått en byggutbildning på gymnasiet eller har annan relevant utbildning. Det är viktigt att du som söker behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då god kommunikation med beställare samt kollegor är av yttersta vikt.

Körkort

 B

Om lön

Vi tillämpar en marknadsmässig lön med individuell lönesättning.

Ansökan

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till företagets ägare och VD, Jon Onsbacke. Ansökan samt eventuella frågor tas emot via epost: jon.onsbacke@takab.nu