Lediga jobb

 

Bli en del i vårt team av Takläggare! Montörer sökes.

Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att jobba i team och att samarbeta med andra yrkesgrupper? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som anställd? Då ska du söka tjänsten som takläggare hos oss på TAKAB!

Om företaget

Vi på TAKAB är experter på Tak & Tätskiktslösningar och jobbar mot både Privata och Företagskunder i hela Dalarna. Vi är ett företag som just nu går igenom en tillväxtresa och behöver därför fler montörer till våra team. Vi har nyligen köpt Falu Plåtslageri och kan därför erbjuda kunden fler tjänster än enbart Takläggning.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och därför direkt kan ingå i ett av våra nya arbetslag. Du som söker är noggrann och har ambitionen att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Vi tror även att du trivs i team med familjär stämning, för det har vi hos oss på TAKAB.

Tjänsten

Heltid.

Takläggning av Tegel, Papp, Duk och Plåt samt Service på tak. Du arbetar i team och har nära och kontinuerlig kontakt med din teamledare.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av takläggning krävs. Det är meriterande om du har gått en byggutbildning på gymnasiet eller har annan relevant utbildning eller erfarenhet. Yrkesbevis eller TIB-montörsutbildning är meriterande men ej ett krav.

Körkort

B-körkort krävs.

Avtal

TAKAB har hängavtal med Byggnads samt är medlemmar i TIB, en del av Sveriges Byggindustrier och Svenskt näringsliv.

Vi tillämpar en marknadsmässig lön med individuell lönesättning.

Ansökan

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Ansökan samt eventuella frågor tas emot via epost: info@takab.nu