Vi har lång erfarenhet av Takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna

Rot-avdrag & Delbetalning

Som ägare av privat bostad har du möjlighet till 30% ROT-avdrag på all arbetskostnad, vi sköter hela ansökan till skatteverket åt er. I samarbete med Handelsbanken erbjuder vi även möjlighet till att Delbetala er takrenovering.

Kollektivavtal & Taksäkerhet

All anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi arbetar alltid med typgodkänd utrustning & byggnadsställningar främst för vår personals säkerhet.

Kompetens & Utbildning

Vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör. Vi har över 10.000 Projekt av erfarenhet tillsammans.

Välkommen till TAKAB

TAKAB grundades 2004 av Jon Onsbacke som fortfarande är ägare och VD för företaget. Vi på TAKAB har lång erfarenhet av Takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna men utför arbeten i hela Mellansverige. I koncernen ingår även Falu Plåtslageri som har sitt ursprung i tidigare Anderssons plåt som startades redan 1952! Genom att ha både Takläggare och Plåtslagare i samma koncern kan vi samordna arbetet och skapa stort mervärde för de kunder som väljer att anlita TAKAB

Våra Takläggare är välutbildade och vi vidareutbildar all personal kontinuerligt. Bland de många utbildningar takläggarna har gått är de viktigaste: Heta arbeten, TIBs  montörsutbildning för tätskikt samt utbildning i ställningsbyggnad och fallskydd. Vi har självklart kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet samt är medlemmar i BI – Sveriges Byggindustrier  och Svenskt näringsliv. Våra projektledare är även utbildade sakkunniga inom branschstandard för Taksäkerhet, via Taksäkerhetskommittén.

Det som gör att våra takläggare trivs hos oss är den goda stämning vi har på jobbet som präglas av humor, omtänksamhet och högt i Tak. Takläggning är ett variationsrikt arbete eftersom inget tak är det andra likt och detta uppskattar våra anställda som ständigt söker kreativa lösningar för alla typer av tak. Att de anställda trivs är A och O för att vi ska göra ett bra arbete, därför är vi noga med att satsa på och uppmuntra vår personal.

Vi jobbar efter tre värdeord

Kunskap

Vi innehar nödvändig kunskap för att utföra vår profession.

Trygghet

Vårt företag står för långsiktighet & framtid.

Engagemang

Vi har det engagemang som krävs för att leverera över kunds förväntan.

Varför oss?

Birgitta Sigfridsson

Vi är supernöjda med hela projektet.
Vi visste att TAKAB funnits länge och hört mycket gott om dem innan vi renoverade taket

- Husägare i Falun

Samhällsbyggnadsbolaget

Med god serviceanda och snabb återkoppling vid akuta ärenden så har TAKAB varit en självklar partner för oss i många år.

- Christer Wallberg SBB

Behöver du hjälp med ditt tak?
Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll.