Om oss

scandic 4.jpg

TAKAB grundades 2005 av Jon Onsbacke som fortfarande är ägare och VD för företaget. Vi på TAKAB har lång erfarenhet av takläggning och vi verkar främst i Dalarna men utför även arbeten i Gävleborg, Värmland, Mälardalen och Stockholmsområdet. Jon Onsbacke äger numer även Falu plåtslageri som drivs tillsammans med VD Peter Hjelm som har mer än 25 års erfarenhet av plåtslageri. Genom att ha både takläggare och plåtslagare i samma koncern kan vi samordna arbetet och på så vis skapa mervärde för de kunder som väljer att anlita båda företagen.

Våra takläggare är välutbildade och vi vidareutbildar dem kontinuerligt. Bland de många utbildningar takläggarna har gått är de viktigaste: Heta arbeten, TIBs  montörsutbildning för tätskikt samt utbildning i ställningsbyggnad och fallskydd. Vi har självklart kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet samt är medlemmar i BI - Sveriges Byggindustrier som är en del av Svenskt näringsliv. Vår projektledare är även utbildad sakkunnig inom branschstandard för taksäkerhet, via Taksäkerhetskommittén

Det som gör att våra takläggare trivs hos oss är den goda stämning vi har på jobbet som präglas av humor, omtänksamhet och högt i tak. Takläggning är ett variationsrikt arbete eftersom inget tak är det andra likt och detta uppskattar våra anställda som ständigt söker kreativa lösningar för alla typer av tak. Att de anställda trivs är A och O för att vi ska göra ett bra arbete, därför är vi noga med att satsa på och uppmuntra dem.

TIB.png

Vi på TAKAB är auktoriserade av Takentreprenörerna (TIB) vilket innebär att vi uppfyller och har dokumenterat ställda kriterier kring kompetensutveckling, kvalitetsarbete, myndighetskrav och seriöst företagande i övrigt.

Miljö- och kvalitetsarbetet inom TAKAB är en viktig bärare i hela vår verksamhet. Vi på TAKAB har därför valt att använda oss av leverantörer som känner stort ansvar för de produkter de tar in. TAKAB är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter och tjänster som genomlysts utifrån både ett miljö- och ett kvalitetsperspektiv. Våra största leverantörer är Icopal, Siplast, Paroc , Sundolitt och CW Lundberg.

TG_logo_R.jpg

En stor del av vårt arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom ett samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Detta innebär att takentreprenaden erbjuder dig som kund ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak.