Om oss

Hela Teamet samlat utanför verkstaden i Falun!

Hela Teamet samlat utanför verkstaden i Falun!

TAKAB grundades 2004 av Jon Onsbacke som fortfarande är ägare och VD för företaget. Vi på TAKAB har lång erfarenhet av Takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna men utför arbeten i hela Mellansverige. I koncernen ingår även Falu Plåtslageri som har sitt ursprung i tidigare Anderssons plåt som startades redan 1952! Genom att ha både Takläggare och Plåtslagare i samma koncern kan vi samordna arbetet och skapa stort mervärde för de kunder som väljer att anlita TAKAB

Vi jobbar alla efter tre värdeord:  KUNSKAP - TRYGGHET - ENGAGEMANG

Ta gärna del av vår interaktiva broschyr här!

Våra Takläggare är välutbildade och vi vidareutbildar all kontinuerligt. Bland de många utbildningar takläggarna har gått är de viktigaste: Heta arbeten, TIBs  montörsutbildning för tätskikt samt utbildning i ställningsbyggnad och fallskydd. Vi har självklart kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet samt är medlemmar i BI - Sveriges Byggindustrier  och Svenskt näringsliv. Våra projektledare är även utbildade sakkunniga inom branschstandard för Taksäkerhet, via Taksäkerhetskommittén

Det som gör att våra takläggare trivs hos oss är den goda stämning vi har på jobbet som präglas av humor, omtänksamhet och högt i Tak. Takläggning är ett variationsrikt arbete eftersom inget tak är det andra likt och detta uppskattar våra anställda som ständigt söker kreativa lösningar för alla typer av tak. Att de anställda trivs är A och O för att vi ska göra ett bra arbete, därför är vi noga med att satsa på och uppmuntra vår personal.

TIB.png

Vi på TAKAB är auktoriserade av Takentreprenörerna (TIB) vilket innebär att vi uppfyller och har dokumenterat ställda kriterier kring kompetensutveckling, kvalitet- och miljöarbete, myndighetskrav och seriöst företagande i övrigt.

Kvalitet- och Miljöarbetet inom TAKAB är en viktig bärare i hela vår verksamhet. Vi på TAKAB har därför valt att använda oss av leverantörer som känner stort ansvar för de produkter de tar in. TAKAB är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter och tjänster som genomlysts utifrån både ett miljö- och ett kvalitetsperspektiv. Våra största leverantörer är Icopal, Siplast, Paroc, Sundolitt, Wijo, Paroc, SFS, Monier och CW Lundberg.

TG_logo_R.jpg

En stor del av vårt arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom ett samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Detta innebär att TAKAB erbjuder dig som kund ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

TAKAB är medlemmar i Företagarna och Dalarna Business.