Marknadsledande trygghet i 20 år

TAKAB är ett mångårigt företag med dokumenterat god & stabil ekonomi! Vår breda förmåga att kunna leverera till både privat & företag gör oss ekonomiskt stabila & starka på marknaden, detta är viktiga faktorer för att kunna leverera en god grund och marknadsledande Garanti till våra kunder. En stor del av vårt arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom ett samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Detta innebär att TAKAB erbjuder dig som kund ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak.

Behöver du hjälp med ditt tak?
Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll.

Vi kände till TAKAB sen tidigare, och när vi även fick veta att deras garanti gäller i 20år så var det ingen tvekan från vår sida

Erik Wallmark, Borlänge

Garantier från välkända leverantörer

TAKAB erbjuder garanti i 20år till privata hushåll, i samarbete med våra partners så levererar vi alltid signerade dokument som bevisar att ert tak renoverat enligt branschstandard och uppfyller de krav som finns.

Trygg säkerhet för er fastighet och framtida ägare

Våra garantier sparas och registreras även centralt vilket innebär att skulle ni förlora några dokument så är ni fortf. säkrade. TAKAB 20års Garanti gäller även om er fastighet byter ägare.