Takab - Vi installerar både tak och sol!

Vi utför nyproduktion, renovering & servicearbeten på papptak, plåttak och tegeltak. Vi erbjuder även solceller!

Back

Våra produkter & tjänster

Vi monterar och utför samtliga takytor, vi är certifierade och innehar alltid lämplig utbildning för samtliga takarbeten.
Tryck här för att läsa mer om våra vanligaste ytskikt.

Läs mer om våra produkter.

Powered by Soltech Energy

Takab är en del i Soltech-koncernen. Soltech är helhetsleverantör av energi- och solcellslösningar med kontroll över hela värdekedjan. Soltech utvecklar, säljer, installerar och optimerar alltifrån tak och fasader med fullt integrerade solceller till laddstolpar och batterier för offentlig sektor, industri, fastighetsägare och privatpersoner.

Med Soltech som ägare kommer Takab att satsa mer på solenergi samt ladd- och lagringsmöjligheter. Mer om Soltech.

Vi jobbar efter tre värdeord

Kunskap

Vi innehar nödvändig kunskap för att utföra vår profession.

Trygghet

Vårt företag står för långsiktighet & framtid.

Engagemang

Vi har det engagemang som krävs för att leverera över kunds förväntan.

Taksäkerhet

All anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi arbetar alltid med typgodkänd utrustning & byggnadsställningar främst för vår personals säkerhet.

Rot-avdrag & Delbetalning

Som ägare av privat bostad har du möjlighet till 30% ROT-avdrag på all arbetskostnad, vi sköter hela ansökan till skatteverket åt er. I samarbete med Handelsbanken erbjuder vi även möjlighet till att delbetala er takrenovering.

Kollektivavtal & Taksäkerhet

All anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi arbetar alltid med typgodkänd utrustning & byggnadsställningar främst för vår personals säkerhet.

Kompetens & Utbildning

Vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör. Vi har över 10.000 projekt av erfarenhet tillsammans.

Behöver du hjälp med ditt tak?

Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll.