Personal

Linda Onsbacke
Ekonomi, Lön & Administration
Elgie Lust
Administratör
Joacim Larsson
Säljledare
Torbjörn Hedlund
Takexpert och kalkylator företag/BRF
Fredrik Gschweicher
Projektledare
Mattias Lizak
Projektledare
Fredrik Norman
Projektledare

Kollektivavtal & välutbildad personal

Takab grundades 2004 av Jon Onsbacke som är delägare och VD för företaget. Vi på Takab har lång erfarenhet av takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna men utför arbeten i hela Mellansverige.

Utbildning är A och O

Våra takläggare är välutbildade och vi vidareutbildar alltid kontinuerligt. Bland de många utbildningar takläggarna har gått är de viktigaste: Heta arbeten, TIBs montörsutbildning för tätskikt samt utbildning i ställningsbyggnad och fallskydd.

Vi har självklart kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet samt är medlemmar i BI – Sveriges Byggindustrier och Svenskt Näringsliv. Våra projektledare är även utbildade sakkunniga inom branschstandard för taksäkerhet, via taksäkerhetskommittén. Det som gör att våra takläggare trivs hos oss är den goda stämning vi har på jobbet som präglas av humor, omtänksamhet och högt i tak.

Takläggning är ett variationsrikt arbete eftersom inget tak är det andra likt och detta uppskattar våra anställda som ständigt söker kreativa lösningar för alla typer av tak. Att de anställda trivs är A och O för att vi ska göra ett bra arbete, därför är vi noga med att satsa på och uppmuntra vår personal.

Kompetens & utbildning

Vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör. Vi har över 10.000 projekt av erfarenhet tillsammans.

Kollektivavtal & taksäkerhet
All anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi arbetar alltid med typgodkänd utrustning & byggnadsställningar för vår personals säkerhet.