Linda Onsbacke

Ekonomi, Lön & Administration
Tel. vxl: 010-265 70 70
linda.onsbacke@takab.nu

Fredrik Gschweicher

Projektledare
Tel. vxl: 010-265 70 70
Direkt: 070-142 21 80
fredrik.g@takab.nu

Jon Onsbacke
Mattias Lizak

Projektledare
Tel. vxl: 010-265 70 70
Direkt: 072- 391 49 15
mattias.lizak@takab.nu

Elias Siljendahl
Mikael Siljendahl
Kim Fröjd

Säljare
Västmanland
kim.frojd@takab.nu
072-391 66 63

Patrik Sedell
Jacob Fransén

Säljare
Uppsala län
jacob.fransen@takab.nu
076-009 96 49

Elgie Lust
Joacim Larsson

Säljledare Dalarna län
joacim.larsson@takab.nu
070-651 62 70 

Torbjörn Hedlund
Martin Nilsson

Kollektivavtal & välutbildad personal

Takab grundades 2004 av Jon Onsbacke som fortfarande är ägare och VD för företaget. Vi på Takab har lång erfarenhet av takläggning och utgår ifrån Falun i hjärtat av Dalarna men utför arbeten i hela Mellansverige. I koncernen ingår även Falu Plåtslageri som har sitt ursprung i tidigare Anderssons plåt som startades redan 1952. Genom att ha både takläggare och plåtslagare i samma koncern kan vi samordna arbetet och skapa stort mervärde för de kunder som väljer att anlita Takab.

Utbildning är A och O

Våra takläggare är välutbildade och vi vidareutbildar alltid kontinuerligt. Bland de många utbildningar takläggarna har gått är de viktigaste: Heta arbeten, TIBs montörsutbildning för tätskikt samt utbildning i ställningsbyggnad och fallskydd.

Vi har självklart kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet samt är medlemmar i BI – Sveriges Byggindustrier och Svenskt Näringsliv. Våra projektledare är även utbildade sakkunniga inom branschstandard för taksäkerhet, via taksäkerhetskommittén. Det som gör att våra takläggare trivs hos oss är den goda stämning vi har på jobbet som präglas av humor, omtänksamhet och högt i tak.

Takläggning är ett variationsrikt arbete eftersom inget tak är det andra likt och detta uppskattar våra anställda som ständigt söker kreativa lösningar för alla typer av tak. Att de anställda trivs är A och O för att vi ska göra ett bra arbete, därför är vi noga med att satsa på och uppmuntra vår personal.

Kompetens & utbildning

Vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör. Vi har över 10.000 projekt av erfarenhet tillsammans.

Kollektivavtal & taksäkerhet

All anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi arbetar alltid med typgodkänd utrustning & byggnadsställningar för vår personals säkerhet.