Plåtslageri

Arbeten inom plåtslageri, ventilation & taksäkerhet

Takab utför alla arbeten inom byggnadsplåtslageri, ventilation samt taksäkerhet. Vi befinner oss antingen ute på våra kunders tak eller i vår verkstad där vi tillverkar skräddarsydda lösningar för varje unik kund. Vi har inte bara bra utsikt från taken vi arbetar på, vi har också bra ögon för färg och form. Hos oss får du ett gediget hantverk utfört av erfarna plåtslagare. Vi ser alltid till att kvalitetssäkra alla delar av alla jobb vi gör. Vi tror på ett starkt mentorskap mellan erfarna plåtslagare och lärlingar.

Några exempel på vad byggnadsplåtslageri kan innebära är bandtäckning, läggning av profilplåt, installation av avvattning, tillverkning av genomföringar, ventilationshuvar samt skorstensbeslag. Eftersom vi utför det mesta gör du rätt i att kontakta oss vad det än gäller för slags byggnadsplåtslageri.

Våra plåtslagare är välutbildade

Vår personal är utbildade plåtslagare/ventilationstekniker eller är lärlingar för att bli utbildade. Vi är medlemmar i Plåt & Ventföretagen och auktoriserade TRYGG PLÅT samt kollektivavtalsanslutna till Svenska Byggnadsarbetareförbundet. VD och projektledare är även utbildade som sakkunnig inom branschstandard för taksäkerhet via Taksäkerhetskommittén.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss