En trygg takaffär för dig & din fastighet

Vi arbetar med kvalitetprodukter

Vi på Takab är auktoriserade av Takentreprenörerna (TIB) vilket innebär att vi uppfyller och har dokumenterat ställda kriterier kring kompetensutveckling, kvalitet- och miljöarbete, myndighetskrav och seriöst företagande i övrigt.

Kvalitet- och Miljöarbetet inom Takab är en viktig bärare i hela vår verksamhet. Vi på TAKAB har därför valt att använda oss av leverantörer som känner stort ansvar för de produkter de tar in. Takab är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter och tjänster som genomlysts utifrån både ett miljö- och ett kvalitetsperspektiv.

Våra största leverantörer är Icopal, Siplast, Paroc, Sundolitt, Wijo, Paroc, SFS, Monier och CW Lundberg.

Kompetens & Utbildning

Vi investerar i kontinuerliga utbildningar till våra takläggare främst för deras säkerhet och för en hålla en branschledande kompetens i det vi gör. Vi har över 10.000 Projekt av erfarenhet tillsammans.

Kollektivavtal & Taksäkerhet

All anställd personal hos oss är anslutna till Svenska byggnadsarbetarförbundet, vi arbetar alltid med typgodkänd utrustning & byggnadsställningar främst för vår personals säkerhet.

Vi kände till TAKAB sen tidigare, och när vi även fick veta att deras garanti gäller i 20år så var det ingen tvekan från vår sida!

Erik Wallmark, Villaägare i Borlänge

Behöver du hjälp med ditt tak?

Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll

Kontakta oss